La numai 13 kilometri de centrul orașului Cluj Napoca se află hotelul SunGardenSun Garden Golf & Spa Resort. E un loc frumos, o oază de relaxare și ne bucurăm de fiecare dată când suntem invitați la o petrecere de firmă aici. În acest an, firma la care lucrează Alin a făcut petrecerea de vară aici, familiile angajaţilor fiind de asemenea invitate. Ne-am bucurat de invitație și ne-am răsfățat câteva ore petrecând momente frumoase în familie.

Dimineața când ne-am trezit ploua cu găleata afară, dar fetele visau la baie în piscina de exterior. Noroc că atunci când am ajuns la hotel, ploaia s-a oprit și am putut să ne bucurăm de grădinile exterioare foarte frumos amenajate, până tati a jucat un ping pong cu colegii.

Ajunși sus la hotel, fetele au fost încântate de lacul cu nuferi și peștii colorați.

Am pornit în explorare și ne-am plimbat pe lângă piscina exterioră,

pe aleile hotelului și pe lângă lacurile artificiale făcute aici, am văzut terenul de golf, bisericuța și cel de-al doilea restaurant al hotelului.

Am mâncat bine și răsfățul nostru s-a terminat cu o baie în piscina interioară și cu un concert la pian. Accesul în piscină este permis şi persoanelor care nu sunt cazate la hotel, cu o programare prealabilă și plata unui bilet de intrare (care nu este cel mai ieftin, dar care diferă în funcție de opțiunile fiecăruia). Un detaliu important pentru familiile cu copii mici: în cadrul piscinei este interzis accesul copiilor mai mici de 5 ani.

Cu greu am convins fetele că trebuie să plecăm spre casă. A fost o zi frumoasă de răsfăț în familie. Mulțumim pentru invitație.