Poți să ajuți cu donatii sprijind activitatea Asociației Mânute Pricepute

Dacă reprezinți o firmă și dorești să te implici sau să donezi, te rugăm să ne contactezi pentru Contractul de Sponsorizare.

Se poate dona fie prin transfer bancar, fie cu orice card Visa, Mastercard, prin intermediul platformei iPay de la Banca Transilvania. 

Pentru transfer bancar, în unul din conturile:

IBAN LEI : RO35BTRLRONCRT0253308901

IBAN Euro: RO82BTRLEURCRT0253308901

Banca: Banca Transilvania

Detalii de plată:  nume proiect ex. "Acces școală online", "Sustin o educatie altfel", "Ajutor materiale casă incendiată", " Susținere site manutepricepute.ro" etc.

DONAȚIE CU CARDUL

Pentru o donație cu cardul, adăugați suma care doriți să o donați si apoi dați click pe butonul Donează acum.

Donation

lei
Donează acum

Securitatea donațiilor

Pentru donatii pe site-ul manutepricepute.ro, se foloseste tehnologie SSL de 128 biți pentru a-ți asigura donația, la fel ca tehnologia folosită de orice bancă. Acest lucru înseamnă că toate detaliile sunt criptate. Pentru a procesa donațiile, folosim iPay de la Banca Transilvania, lider de piață a tranzacțiilor online. Utilizăm serviciile oferite de Banca Transilvania pentru a procesa și a gestiona donatiile prin transfer bancar.

Rambursări

În cazul în care ai făcut o donație din greșeală, contactează-ne cât de repede după efectuarea plății, și îți vom returna suma în maxim șapte zile lucrătoarea (termenul diferă în funcție de modul în care a fost făcută donația și banca prin care s-a derulat donația).

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne scrii pe email la
contact @ manutepricepute . ro

Dacă reprezinți o firmă (Societate Comercială) și dorești să faci o donație pentru Asociatia Manute Pricepute, te rugăm sa ne contactezi pentru a-ți trimite un contract de sponsorizare.

Cum aflu ce s-a întâmplat cu donația mea?

După fiecare campanie sau acțiune specifică revenim pe cu o postare pe site-ul manutepricepute.ro, in care detaliem toate actiunile care au fost intreprise si ce am făcut cu banii strânși. Dacă ai donat prin bancă este foarte important să lași la ‘detalii tranzacție’ e-mailul tău pentru a putea primi aceste informații.

Toți donatorii, indiferent de modul în care au donat sau dacă au făcut o donație generală sau specifică, pot primi, la cerere, rapoarte lunare privind activitatea Asociatiei Manute Pricepute și încă un raport anual general. Este important să fii abonat la mailurile noastre pentru a primi aceste informații, nu trimitem emailuri celor dezabonați, conform regulilor GDPR.