VIZIUNE

 

O lume în care copiii și adulții învață, lucrează și cresc împreună, ca un nucleu pentru schimbarea în bine în societate.

 

    MISIUNE

 

Suntem schimbarea pozitivă din comunitate, oferind acces la educație alternativă și complementară tuturor

Suntem OAMENI

… care stiu ca pot schimba lucrurile în societate și am decis s-o facem împreună cu copiii noștri.

… pasionați de dezvoltarea armonioasă a copiilor, de educarea lor în mod constructiv, prin metode alternative și complementare sistemului tradițional.

… inteligenți, curioși, dedicați, motivați, pasionați, prietenoși cu care ți-e mai mare dragul să lucrezi. Adu-ți aminte de toți oamenii cu care ți-a făcut plăcere să colaborezi. Aceștia sunt oamenii de care ne-am înconjurat și care se implică în proiectele noastre.

ECHIPA noastră

… își dedică timpul în mod voluntar în proiecte care îi ajută pe copii să își dezvolte spiritul civic, să își descopere și să-și hrănească pasiunile, să devină independenți și prin asta să contribuie la o societate liberă, civilizată, armonioasă.

… organizează evenimente, cursuri și târguri dedicate părinților și copiilor, cadrelor didactice și elevilor.

… este formată din părinți și tineri care vor să dea înapoi comunității din ceea ce știu și din ceea ce au învățat.

Mânuțe pricepute oferă cadrelor didactice, părinților și copiilor idei de a petrece timpul cu activități distractive, prin jocuri, experimente sau activități de lucru manual. Să nu uităm de delicioasele rețete pentru mâncăruri gătite împreună. Toate activitățile au fost “aprobate” de copiii noștri și se pot face atât acasă cât și la grădiniță, scoală sau în aer liber. Fericirea pe care am văzut-o în ochii lor, distracția și voia bună, calitatea timpului petrecut împreună – acestea sunt lucrurile care dorim să le “dăm mai departe”.