Despre noi

Suntem OAMENI

… care stiu ca pot schimba lucrurile în societate și am decis s-o facem împreună cu copiii noștri.

… pasionați de dezvoltarea armonioasă a copiilor, de educarea lor în mod constructiv, prin metode alternative și complementare sistemului tradițional.

… inteligenți, curioși, dedicați, motivați, pasionați, prietenoși cu care ți-e mai mare dragul să lucrezi. Adu-ți aminte de toți oamenii cu care ți-a făcut plăcere să colaborezi. Aceștia sunt oamenii de care ne-am înconjurat și care se implică în proiectele noastre.

ECHIPA noastră

… își dedică timpul în mod voluntar în proiecte care îi ajută pe copii să își dezvolte spiritul civic, să își descopere și să-și hrănească pasiunile, să devină independenți și prin asta să contribuie la o societate liberă, civilizată, armonioasă.

… organizează evenimente și târguri dedicate părinților și copiilor, cadrelor didactice și elevilor.

… este formată din părinți și tineri care vor să dea înapoi comunității din ceea ce știu și din ceea ce au învățat.

 

Viziunea : O lume în care copiii și adulții învață, lucrează și cresc împreună, ca un nucleu pentru schimbarea în bine în societate.

Misiunea: Suntem schimbarea pozitivă din comunitate, oferind acces la educație alternativă și complementară tuturor.  

Valori: 

 • Pasiune și implicare
 • Respect
 • Proactivitate
 • Curaj
 • Creativitate
 • Voluntariat

Mânuțe pricepute oferă cadrelor didactice, părinților și copiilor idei de a petrece timpul cu activități distractive, prin jocuri, experimente sau activităţi de lucru manual. Şi nu uităm de delicioasele reţete pentru mâncăruri gătite împreună. Toate activităţile au fost “aprobate” de copiii noștri şi se pot face atât acasă cât și la grădiniţăşcoală sau în aer liber. Fericirea pe care am văzut-o în ochii lor, distracţiaşi voia bună, calitatea timpului petrecut împreunăacestea sunt lucrurile care dorim le “dăm mai departe”.

6 comentarii pentru “Despre noi

 1. Vochiță Doina -

  Felicitări pentru activitatea desfășurată și mii de mulțumiri pentru postările dumneavoastră care ne sunt de mare ajutor.Lucrez într-o școală specială și materialele postate îmi sunt de mare ajutor. Aș avea o rugăminte, dacă aveți, literele ă,â și c mari de tipar pentru colorat de la rubrica fișe de lucru.Acestea lipsesc din postare. Mulțtumesc !

  Răspunde
  1. Alin -

   Buna ziua doamna Doina,

   Vă mulțumim mult pentru cuvintele frumoase.

   Nu avem realizate fișe de lucru cu litere mari de tipar pentru Ă și Â, deoarece nu sunt cuvinte care încep cu aceste litere și nu ar fi fost unitar cu restul fișelor. Dacă doriți putem facem cu cu literele respective, dar fără să punem desene în interiorul literei.

   Fișele de lucru cu litera â găsiți aici https://manutepricepute.ro/category/fise-de-lucru/litere/fise-de-lucru-cu-litera-a-litere/
   cu liteta ă https://manutepricepute.ro/category/fise-de-lucru/litere/fise-de-abecedar-cu-litera-a/
   și cu litera c: https://manutepricepute.ro/category/fise-de-lucru/litere/fise-de-lucru-cu-litera-c/

   Un gând bun.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *