Articol si poze primite de la Selegean Csilla

Am auzit ca gradina zoologica din Targu Mures, ar fi cea mai mare din tara asa ca am mers sa ne convingem. Deoarece gradina era la doar o ora de mers cu masina am decis sa nu ratam cateva ore de plimbarica.
Asadar pe 26 iulie la ora 13 paraseam Clujul si la ora 16 intram deja in gradina.

Bine organizata, curata si cu multe animale, a facut deliciul copiilor, cu toate ca toate felinele erau in periada de dragoste:))
Am vazut acolo maimute de toate felurile, care mai de care mai jucause, pesti, serpi, pasari de toate felurile, broscute testoase, feline, ierbivore mici si mari.

 

Am mangaiat iezi, am vazut si o lama , am admirat elefantul. Nu am calarit poneii, desi daca s-ar fi putut nu cred ca ar fi refuzat vreunul din copiii aflati in zoo. La final ne-am odihnit pe o banca langa foisor. Toate astea s-au intamplat pret de cateva ore bune.

Elefantul a fost un punct important de atractie, s-a plimbat alene prin spatiul din afara „palatului”, dar din pacate nu s-a lasat pozat.

La iesirea din gradina este amenajata o alee de promenada care se termina langa un parc dotat cu aparate pentru fitness, trenulete, masinute pentru copii.

 

Aceasta gradina zoologica este foarte frumoasa si daca vreodata ajungeti in zona merita vizitata.