Articol si poze primite de la Selegean Csilla 

Pe plaja de la 2 mai, intrarea in mare este lina, adancimea apei crescand treptat, dinspre tarm spre largul marii.

Noi ne-am cazat la Casa Gabrielle care este situata in statiunea 2 Mai. Aceasta are 10 camere duble, spatioase, cu paturi matrimoniale, tv si frigider in camera, baie proprie si toate conditiile necesare unui sejur placut.

Parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, a fost prima noastra vacanta alaturi de cei 2 copii, Dragos 4 ani si Emma 2 ani, a fost minunat ne-am intors dupa 7 zile minunate relaxati si cu un bronz de invidiat;)

Plaja 2 Mai este localizata la aproximativ 53 km de Orasul Constanta, la o distanta  egala de Statiunea Mangalia si statiunea Vama Veche.

Accesul catre acest punct al litoralului se realizeaza fie urmand traseul drumului national DN39, ce se continua apoi spre Bulgaria, fie cu trenul pana in Mangalia, de unde se pleaca numeroase microbuze spre 2 Mai si Vama Veche.

Dimensiunile plajei din 2 Mai sunt reduse si nu beneficiaza de dotari moderne, precum majoritatea statiunilor din partea nordica a litoralului, insa acest aspect nu ii impiedica pe turisti, acestia sosind aici intr-un numar destul de mare, pentru a se bucura in liniste de frumusetea sezonului estival. O mare parte dintre acestia, mai nonconformisti si mai putin pretentiosi opteaza chiar pentru instalarea corturilor, acest aspect reprezentand chiar farmecul acestui loc.