Povestea proiectului: O știți pe Alexandra cea creativă? Pentru cei care nu o cunoașteți, ea e parte din sufletul Mânuțe Pricepute de mai bine de 5 ani și ne sprijină cu energia, ideile și atenția ei la detalii. De la titlul propus de ea pentru newsletterul de săptămâna trecută, ne-a venit această idee: cum ar fi să vă încurajăm să împărtășiți experiențele voastre și să le avem puse împreună pentru a le găsi și utiliza ușor?

Parteneri de suflet: un proiect realizat în colaborare cu Asociația Comunitatea Vie

Scopul: este crearea unui schimb de experiență între părinți, educatori și copii în urma centralizării unor activități de educație non-formală.

Sigur aveți idei pe care le-ați testat și v-au adus bucurie😀 și rezultate frumoase în familiile voastre sau cu copiii cărora le sunteți profesori. Și cum perioada aceasta e numai bună de dăruit și împărtășit, te invităm să ne trimiți ideea ta de activitate/ mai multe activități cu cei mici.

Experimentează, evaluează și creează și o fișă de lucru similară cu ce avem noi pe site pentru a da mai departe cele mai faine idei de joacă și învățare distractivă. Nu uita să adaugi și fotografii sugestive cu ideea ta, ca să le fie ușor și celorlalți să-ți urmeze exemplul.
Dacă ai nevoie de suport, suntem aici pentru tine. Așteptăm ideile tale și gândul tău bun pe adresa contact @ manutepricepute.ro !

 

Iată ce idei am primit până acum:

Pentru a vă încuraja să vă alăturați inițiativei noastre, la sfârșitul carantinei vom oferi ca premiu🎁 3 invitații gratuite la un spectacol oferit de Planetariul mobil Curiosity Dome pentru clasa în care predai sau clasa copilului tău. Extragerea câștigătorilor se va realiza prin tragere la sorți cu random.org. 

Țineți aproape! 

Și nu uitați: Împreună construim o educație Altfel! 🧡

#EducatieAltfel, #Carantină, #ScoalaDeAcasa, #Impreuna, #ScoalaAltfel