Povestea proiectului

Știți perioadele acelea dificile din viață, în care uneori vă simțiți pierduți? Uneori uitați de voi și oricine sau orice alt lucru devine prioritar? Un astfel de moment a dus la nașterea acestui proiect. Numele exact al proiectului a apărut acum vreo 6 ani, atunci a fost prima sămânță. Acum sămânța a ieșit ușor din pământ și începe să înflorească și am simțit că pot să dau mai departe din ceea ce știu.

Ce am făcut în acești 5 ani? Am adus mai multă centrare pe mine și în mine, mai multă blândețe față de mine și față ce ceilalți și cred ca am devenit un pic mai iubitoare. Am făcut o mulțime de cursuri de dezvoltare personală. Eu nu le-aș numi dezvoltare personală, ci redescoperire a ceva ce știam sau reamintire. E ca atunci cand te uiți la un borcan cu apă tulbure și cu cât ai răbdare mai mult cu atât apa se limpezeste și vezi mai bine. A fost ca și cum mi-aș fi curățat lentilele de la ochelari pentru a vedea mai clar. Nimic nu s-a schimbat, decât percepția mea.

 

Ce cursuri am făcut? Am făcut câteva, fiecare reamintindu-mi de o bucățică, a mai unificat ceva, a adus mai multă liniște în suflet. Vă spun aici doar trei dintre acestea și vă recomand dacă aveți ocazia să le experimentați, să o faceți.

❤️️Cursul de formare în constelații familiale sau constelații sistemice de familie cu dragii mei profesori Ion Bucur și Jutta ten Herkel. Ion e doctor în psihologie, psihoterapeut, facilitator de constelatii și un om care a lucrat mult cu el. Cum e Ion? E un om cu multă bunătate și blândețe și un profesor extraordinar. Jutta este doamna psiholog din Londra, cu o experiență considerabilă în psihoterapie și constelații, peste 30 de ani zic că e mult. A fost în cercul de apropiați a fondatorului metodei mai mult de 15 ani și l-a ajutat să traducă primele cărți din germană în engleză. E caldă, calmă și are o claritate extraordinară.

❤️️ Cursul de Power of Quiet, de releasing cu Kris Dillard este un alt curs care m-a ajutat să învăț cum să lucrez cu generatorul gândurilor și cum să pot ajunge mai ușor în pace, lucrând direct cu mintea și cu tiparele pe care le am.

❤️️Cursul de Total Knowledge cu dr. Peter Warburton care mi-a adus o înțelegere mai profundă asupra esenței lucrurilor din viața noastră a oamenilor și mi-a lărgit orizontul cunoașterii.
Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit în aceste cursuri.

Oameni si daruri

De ce acest nume?

De-a lungul vieții, drumul meu s-a intersectat cu o mulțime de oameni, unii au stat mai mult în viața mea, alții mai puțin, dar fiecare mi-a adus un DAR. Am stat împreună atât cât a fost nevoie. Fiecare om a fost special și unic. Darurile primite le împărtășesc acum, cu drag, cu voi.

Ce fac?

Lucrez cu grupuri pe diverse tematici încercând să facilitez mai multă pace în noi.

De ce?

Pentru că simt că am primit mult și trebuie să dau mai departe. Cât? Doar atât cât știu.

 

Unde gasiti workshopurile?

Pe Facebook:) aici https://fb.me/e/3hy9CUNWq