- 3 cani de faina
- 2 linguri de smantana
- un praf de sare
- 250g margarina
- 2 oua
- Cascaval
- Drojdie
- Zahar
Pasi:
- Punem intr-o cana drojdia cu apa calduta si o lingurita de zahar si obtinem maiaua.
- Intr-un castron punem faina, margarina, sarea si le frecam foarte bine pana se omogenizeaza.
- Turnam maiaua peste compozitia obtinuta, oul si framantam adaugand smantana pana obtinem un aluat fraged.
- Intindem aluatul. Cu ajutorul formelor decupam biscuitii pe care ii asezam in tava pe hartia de copt.
- Intr-un bol batem un ou pe care il vom intinde cu ajutorul unei pensule peste biscuiti.
- Razuim cascaval si lasam sa creasca pana terminam de pus in tavi toti biscuitii.
- Preincalzim cuptorul la 180 grade si coacem timp de 10 minute.
- Tavile le introducem in cuptor in ordinea in care au fost gata.