Ingrediente:

  • 3 cani de faina
  • 2 linguri de smantana
  • un praf de sare
  • 250g margarina
  • 2 oua
  • Cascaval
  • Drojdie
  • Zahar

Pasi:

  • Punem intr-o cana drojdia cu apa calduta si o lingurita de zahar si obtinem maiaua.
  • Intr-un castron punem faina, margarina, sarea si le frecam foarte bine pana se omogenizeaza.
  • Turnam maiaua peste compozitia obtinuta, oul si  framantam adaugand smantana pana obtinem un aluat fraged.
  • Intindem aluatul. Cu ajutorul formelor decupam biscuitii pe care ii asezam in tava pe hartia de copt.
  • Intr-un bol batem un ou pe care il vom intinde cu ajutorul unei pensule peste biscuiti.
  • Razuim cascaval si lasam sa creasca pana terminam de pus in tavi toti biscuitii.
  • Preincalzim cuptorul la 180 grade si coacem timp de 10 minute.
  • Tavile le introducem in cuptor in ordinea in care au fost gata.