Incep sa cred ca (,) chestia asta cu „jet lag” (in Romana, „efecte ale decalajului de fus orar…”) e de fapt un pretext sa dormi mai mult 🙂 Si in dimineata asta am fi dormit noi pana la amiaza, daca nu ar fi trebuit sa ne mutam.

Dar…ne-am mutat 🙂 Asa ca in jumatate de ora am strans toate lucrurile (inclusiv copiii adormiti), eliberat camera, sarit intr-un Taxi si ne-am mutat la Christian Guest House, la recomandarea prietenilor nostri clujeni de-aici (multumim).

Si ne place mai mult – suntem in centru si putem vizita foarte usor cam tot ce dorim iar conditiile de cazare sunt mult mai ok decat dincolo – il recomandam.

E cu totul alta lume aici – un contrast incredibil intre orasul vechi, unde am stat pana azi, si zona centrala unde e plin de mall-uri, e mai curat si plin de zgarie-nori. Drept urmare, am profitat si am mers sa mancam papa bun la un mall, unde am incercat local cuisine 🙂

Apoi, cu burtile pline, am mers in Lumphini Park, care e la 5 minute de noi – pare a fi cel mai mare parc verde din Bangkok. E frumos, verde, cu locuri de joaca pentru copii si lacuri cu hidrobiciclete – pentru 3-4 ore poti fi intr-un loc mai linistit, neaglomerat – ne-a placut – il recomandam ;).

Trebuie sa recunosc ca intr-un parc asa de central in Bangkok nu ne asteptam sa vedem, in apele lacurilor si ale canalelor de apa ce le leaga, 3 buc Varani imensi, fiecare de vreo 2 m+ .  Nici nu stii daca sa o iei la fuga sau sa-i admiri 🙂  

Ca de obicei, seara, copiii au desenat impresiile lor din ziua ce tocmai a trecut – se pare ca toboganul a fost in top 🙂 :

 0433 - Bangkok - Impresiile zilei

Maine mergem la distractie 🙂