A 2-a zi in Bangkok…

…inca nu ne-am obisnuit cu fusul orar, asa ca ne-am trezit doar pe la ora 11 AM (ora locala), dupa care am mers si am mancat  cateva feluri de mancare – si locale, si internationale. (pe unele doar le-am gustat si papilele noastre gustative s-au revoltat 🙂 )

Deocamdata favoritul nostru local este, in unanimitate, Mango !

Apoi, prima experienta cu Tuk-Tuk-ul 🙂 – de departe cel mai deosebit mijloc de transport local .

O combinatie de adrenalina, aer care-ti bate in fata, distractie si urletele fetelor : „Ce tareeee e chestia astaaaa !” 🙂 In aproximativ 5 minute si cu 40 de Baht mai putin in buzunar (aprox 4 RON), am ajuns cu tuk-tuk -ul la Gradina Zoo Dusit.

0204 - Bangkok - TukTuk

 Gradina Zoo Dusit – gradina zoologica din Bangkok – este clar un loc unde se merita sa mergi cu copiii. Pentru doar 250 Baht (30 de RON) am avut acces toti 4, si am dat peste o gradina zoologica diferita de cele din Europa, in special prin vegetatia tropicala si surprinzator de multe animale, avand in vedere ca nu este foarte mare ca suprafata. O jumatate de zi ajunge pentru vizitarea ei.

Fetele noastre s-au bucurat cel mai mult de un spectacol simpatic cu foci si de nenumaratele veverite care erau in libertate prin gradina.

Ca si in prima zi, seara, cand ne racoream in camera, fetele au desenat impresiile lor din timpul zilei – vedeti asemanarea izbitoare cu poza de mai sus ? 🙂 :

0236 - Bangkok - Impresii despre ziua de azi - Carla

 

Maine este ziua templelor…speram sa reziste fetele :)…