Articol si poze trimise de Ramona BarascuDescopera Romania in familie - Pensiunea Moeciu - Distractia generala a copiilor chiar si la receptie

Am fost in Moieciu in acest an intr-o minivacanta de 1 mai, 2 nopti (3 zile). Am optat pentru un pachet cu pensiune completa si s-a dovedit o alegere foarte buna pentru familia noastra.

Ne-am cazat  la Resortul Mistral, care ofera o priveliste deosebita deoarece este inconjurat de muntii Bucegi si de muntii Piatra Craiului.

Copiii s-au simtit foarte bine, puteti vedea in poza cum se distrau chiar si in holul hotelului.

 

Resortul are camere moderne cu baie proprie, dispune de TV prin cablu şi facilităţi de baie. Unele camere au aer condiţionat şi balcoane private. Restaurantul serveste o gamă larga de delicatese traditionale produse in ferma proprie.

 

Pentru cei mici exista o sala de biliard si ping-pong si de asemenea o sala de conferinta unde se pot juca atunci cand vremea e rece. In timp ce adultii pot servi o bere rece pe teresa restaurantului, cei mici se pot juca pe spatiul special amenajat cu leagane si topogane.

Foarte aproape de hotel este o  ferma a resortului unde se fac gratuit plimbari cu poneii pentru copilasi si cu calutii de rasa pentru adulti. Se pot face  gratuit si scurte plimbari cu caleasca pe domeniu. Calutul Diana este cel care ne-a plimbat in siguranta. La concurenta stransa cu calutii era renul fermei , care este deliciul celor mici.Descopera Romania in familie - Pensiunea Moeciu - Floricele

 

In fata hotelului erau flori si lalele pe care Ania, fetita noastra, le-a admirat ore in sir.

 

Distractia continua seara cand programul de discoteca aduna laolalta copilasii si adultii.