Ingrediente:
- 4 linguri de cacao
- 6 linguri de zahar
- 1 fiola de esenta de migdale
- 250 g. margarina
- 600 g. de lapte praf
- Mierz de nuca maruntit
- Nuca de cocos
- Folie tranparenta alimentara
Preparare
- Avem nevoie de doua oale una pentru ciocolata neagra si cealalta pentru ciocolata alba.
- Ciocolata neagra: intr-o oala punem la 2/3 din margarina, 3-4 linguri de zahar si aproximativ 8 linguri de apa si o punem pe aragaz.
- Ciocolata alba: in a doua oala punem 1/3 din margarina, 2 linguri de zahar si 4 linguri de apa si o punem pe aragaz.
- Amestecam continuu in fiecare oala, in paralel, pana aceasta se transforma intr-o masa fluida.
- In acest moment in partea neagra adaugam cacao cernuta pentru a nu se fac cocoloase si in partea alba esenta de migdale.
- Se lasa la racit cateva minute, apoi adaugam in fiecare oala laptele praf pana cand continutul ia forma unei creme mai tari, dar nu foarte tari in asa fel incat sa se poata intinde usor pe folie.
- Intindem folie alimentara tranparenta, o udam un pic cu ajutorul unei pensule si turnam intai continutul din oala cu ciocolata neagra si il intindem, apoi turnam ciocolata alba si o intindem peste ciocolata neagra.
- Adaugam miez de nuca si nuca de cocos si rulam ciocolata astfel incat sa o obtinem o rulada.
- Punem la frigider timp de 2 ore si apoi servim.