Sambata 27 aprilie 2013, intre orele 10-19 in Iulius Mall, intrarea principala, va avea loc atelierul  de creativitate “pe urmele iepuras =iepurasului.

 Atelierul este oferit gratuit de iepuras, care invita copiii sa confectioneze masti, cosulete de Paste si alte lucruri minutate. Parintii sunt invitati si ei, alaturi de piticii lor, sa-si murdaresca manutele :-).

Organizatori:

Manute pricepute ofera parintilor si copiilor idei de a petrece timpul liber impreuna, fie prin jocuri, experimente sau activitati de lucru manual. Si sa nu uitam de delicioasele retete pentru mancaruri gatite impreuna. Toate activitatile au fost “aprobate” de fetitele noastre si se pot face atat acasa, la gradinita sau scoala, cat si in aer liber. Fericirea pe care am vazut-o in ochii copiilor nostri, distractia si voia buna, calitatea timpului petrecut impreuna – acestea sunt lucrurile care dorim sa le “dam mai departe”.

 

Gradinita Ary Kindergarten – sloganul nostru este ”Caracterul se formeaza prin educatie”, oferind familiilor o a doua casa pentru copiii lor, un loc unde cei mici vor beneficia de ceea cele place si au nevoie : joc, interactiune cu alti copii, relationare si comunicare. Principala noastra preocupare este dezvoltarea socio-emotionala a copilului, care va invata foarte multe lucruri despre sine, despre altii si despre mediul inconjurator.

 

Famous Dance este un grup de actori specialisti in pantomima si animatie care ofera minunate spectacole de entertainment personalizate, oferind unicitate fiecarui eveniment. Detalii pe site-ul: www.famousdance.ro

 

Va asteptam cu drag si cu o multime de alte surprize.