2procentSusţine educaţia! Fă primul pas pentru o educație ALTFEL! Redirecţionează 2% din impozit către Asociația Mânuțe Pricepute!

Implică-te alături de noi şi ajută-ne să fim schimbarea pozitivă din comunitate, oferind acces la educație tuturor.  

Ce este 2%?

Din impozitul pe venit reţinut anual de stat, poţi aloca 2% către o cauză în care crezi, redirecționând-o către un ONG. Prin formularul 2% îi spui statului în ce direcţie vrei să se ducă o parte din taxele plătite de tine, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea unui domeniu pe care îl consideri important.

Cum poti direcționa 2% către Mânuțe pricepute?

1. Descarcă şi completează formularul 2%.

  • dacă în anul fiscal precedent (2016) ai obținut venituri ca salariat, completează și semnează declarația 230. O poţi descărca de AICI.
  • dacă ai obținut venituri ca PFA sau din profesii liberale, completează şi semnează declarația 200. O poţi descărca de  AICI.

Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.

În cazul în care ai deja un formular simplu, necompletat cu datele Şcoala de Valori, acestea sunt:

  • Denumire entitate nonprofit : Asociația Mânute Pricepute
  • Codul de identificare fiscală al entității nonprofit : RO 33164000
  • Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit : RO35 BTRL RONC RT02 5330 8901

2. Trimite formularul completat pe adresa: Asociația Mânuțe Pricepute, Cluj Napoca, Str. Migdalului nr.15/13. Mai departe, noi vom trimite formularul, în numele tău, la Administrația Financiară. Dacă doreşti, îl poţi duce sau trimite direct la Administraţia Financiară de care aparţii până cel târziu în data de 25 mai 2017.

Fiecare gest este important, iar contribuţia ta, indiferent de suma redirecţionată, contează! Completarea formularului 2% nu te costă nimic, însă poate face diferenţa în educația copiilor nostri. Îți mulțumim pentru implicare!

Dacă ai nevoie de alte detalii, contactează-ne şi îţi răspundem cu plăcere la întrebări!