Calendarul naturii – Lunile anului

C010 - calendarul naturii - anotimpurile si lunile anululuilic pe imagine pentru a descărca lunile anului pentru calendarul naturii, fișier în format .PDF.

 

Vă rugăm să ne trimiteți poze cu materialele dacă le folosiți. Mulțumim.

 

 

11 comentarii pentru “Calendarul naturii – Lunile anului

  1. carmen.deac (autor) -

   Buna ziua doamna Marina. Puteti sa le descarcati si listati gratuit de pe site. Recomandat a se infolia dupa listare. Daca nu aveti unde va rog sa ne spuneti si incercam sa vi le trimitem contra cost.

   Un gand bun,

   Carmen

   Răspunde
   1. alexandra -

    Buna seara! Incerc sa descarc lunile anului dar se deschide un pdf doar cu anotimpurile. Am incercar toate variantele si nu dau de lunile anului 🙁

    Răspunde
 1. Dalia -

  Buna ziua! Sunt minunate materialele de pe site! Am listat elementele calendarului naturii, as dori sa confectionez unul pentru grupa mica de la gradinita! Am nevoie de sugestii! Va rog frumos sa imi spuneti, cu ce se prind partile decupate pe tabla de pluta, bineinteles fiind infoloate in prealabil? Multumesc frumos! O zi buna!

  Răspunde
  1. Alin -

   Buna ziua. Noi le-am infoliat, decupat si apoi le-am prins cu pioneze pe tabla de pluta. Se pot prinde si direct pe perete cu ajutorul “blu talk” care este un fel de plastelina/guma care nu lasa urme pe perete.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *