Aventură la Gecko Parc

Este ora 12:00 și decidem că trebuie să ieșim în natură. Unde să mergem? Hmmm…complicat. Facem o ședință cu copiii și alegem să mergem în parcul de aventura Gecko Parc. Am luat 3 copii (unul de împrumut) și am pornit la drum.  Parcul este în incinta fermei de animale „Moara de vânt. Accesul la parc este doar cu mașina pe  Cluj Napoca – Făget – Pădurea Făget – înainte de Salicea stânga spre Lacul/Pensiunea Micești la 2,5Km de sosea. Ultima porțiune de 2,5 km nu este asfaltată.

 

moara de vant

Am ajuns la Gecko Parc în 30 de minute, am coborât din mașină gata de distracție. Accesul în parc este prin ferma de animale, iar biletul l-am luat de jos de la poarta fermei. Prețul biletelor pentru copii este de 15 lei/oră, iar pentru adulți de 25 lei/ oră.

Parcul are 4 trasee pentru diferite categorii de vârstă:

  • Traseul mov – traseu ușor, destinat în special copiilor cu vârste între 2 – 11 ani.
  • Traseul verde – traseu mediu, destinat atât adulților, cât și copiilor care au o înălțime mai mare de 1,5m.
  • Traseul albastru – traseu mediu recomandat adulților și copiilor cu o pregătire fizică bună
  • Traseul roșu – traseu dificil recomandat exclusiv adulților.

Oana și Ștefan au parcurs traseul mov, iar Carla s-a aventurat și pe cel verde. Au fost tare bucuroși de realizările lor, parcurgând traseele de mai multe ori.  Pozele vorbesc despre cât de bine s-au simțit copiii.

Acest parc este unul din preferatele noastre și este frumos de mers în timpul săptămânii când este mult mai liber decât în week-end și te poți bucura mai mult de natură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *