Decoreaza fiecare zi cu momente impreuna

Va aduceti aminte cand anuntam ca avem  un nou partener de distractie ?

Este vorba de Hipermarketul Cora Romania.

In cazul in care s-a mai depus praful pe amintiri, va reamintim noi ca Hypermarketul Cora a organizat un concurs minunat pentru a stimula distractia in familie cu numele “DeCOReAza fiecare zi cu momente impreuna”

Cora Decoreaza

Tema propusa: Ce-mi place/ce mi-ar plăcea să fac împreună cu mama sau cu tata.”

Cele mai originale planse au castigat premii pentru toata familia, iar castigatorii locului intai s-au bucurat de un sfarsit de saptamana in familie la Vila Bran (cazare + masa + transport).

In prima seara am facut cunostinta cu cele 24 de familii din intreaga tara care au ocupat locul 1 la acest concurs. Ne-am simtit norocosi sa fim alaturi de ei 🙂

Sambata si duminica ne-am petrecut timpul atat in familie, cat si impreuna ca grup. Cateva dintre poze ne reamintesc ce bine ne-am distrat. 🙂

Multumim Cora pentru ocazia de a vedea atat de multe familii implicate si dedicate copiilor lor.

Am inceput sa primim poze de la familiile participante.

Poze de la familia Puici

8 comentarii pentru “Decoreaza fiecare zi cu momente impreuna

 1. valy -

  super petrecere sa ne mai vedem in asa momente ca este superb sa te poti destinde si petrece cu familia timpul cel mai pretios din lume . va multumim echipa MANUTE PRICEPUTE SI ECHIPEI CORA BACAU .

  Răspunde
 2. Raluca Gall -

  Va multumim, atat echipei “Manute pricepute”, cat si Cora Romania pentru aceste minunate zile oferite!! Au fost momente minunate pentru copilasi, si o delectare pentru parinti!
  Felicitari!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *