Trenul formelor geometrice

trenul formelor geometrice

8 comentarii pentru “Trenul formelor geometrice

 1. Iulia Aldescu -

  Sunt foarte frumoase si folositoare trenuletele, le-am descarcat pe toate! 🙂 Multumesc! As mai avea o rugaminte: la trenuletul cu figuri si corpuri geometrice, puteti adauga va rog o piramida si o sfera? Si nu s-ar putea adauga si un obiect care sa reprezinte forma la fiecare figura?? Scuzati indrazneala, dar m-am gandit ca ar putea fii o sugestie! 🙂

  Răspunde
  1. carmen.deac (autor) -

   Buna Iulia
   Multumim mult pentru sugestie. In decursul zilei de astazi vom face modificarile conform sugestiei dvs. Asteptam in continuare sugestiile pentru imbunatatirea activitatilor propuse sau sugestii de activitati noi.

   Răspunde
 2. AlexNdra -

  Buna seara, avand un vedere ca Sunt profesoara de matematica Dar un alta tara, as dormi sa stiu da ca pot de exemplu sa inlocuiesc cuvintele on limba romana? Pentru figurile géométrie de exemplu sa le scriu on franceza? Va multumesc!!!

  Răspunde
  1. carmen.deac (autor) -

   Buna ziua. Ne cerem scuze cu intarzierea cu care raspundem la acest mesaj. Am fost in vancata si nu am avut acces la calculator. Puteti sa folositi trenurile si daca doriti putem sa va le scriem noi si sa vi le trimitem pe e-mail pentru a va fi mai usor.

   Un gand bun:)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *