Tren cu vagoane

tren simplu

14 comentarii pentru “Tren cu vagoane

 1. Iulia Aldescu -

  Buna!
  As avea o rugaminte! Colega mea are marti inspectia pentru gradul I si m-a rugat sa ii caut o tabla impartirii pentru afisat in clasa. S-ar putea face un trenulet cu aceasta tabla, va rog??
  Multumesc anticipat!

  Răspunde
  1. carmen.deac (autor) -

   Buna Iulia,
   Le facem maine. Am nevoie sa imi spuneti pentru ce clasa sa fie tabla impatirii, daca trebuie sa fie pana la 100 si daca toate rezultatele sa fie numere intregi. Daca aveti un exemplu sa imi trimite-ti ar fi excelent.

   Răspunde
   1. Iulia Aldescu -

    Colega are simultan clasa a III-a si a IV-a. Tabla impartirii cu impartitorul de la 0 la 10 si caturile de la 1 la 10. Cu numere intregi. Va multumesc din suflet daca ati putea face maine ca sa i le pot printa ca are marti inspectia!
    1:1=1
    2:1=2
    3:1=3
    ……
    10:10=1
    20:10=2

    Răspunde
 2. oprea liliana -

  Buna seara! as avea si eu nevoie de modelul acesta de tren pentru un orar…cu sapte vagoane. S-ar putea face acest model? multumesc anticipat!

  Răspunde
 3. Ancuta -

  Felicitari pentru tot ce realizati aici!
  Pe mine m-ar interesa numerele pana la 31,daca ati putea realiza ceva…
  Multumesc!

  Răspunde
 4. daniliuc -

  eu vreau sa aranjez trenuletul cu tabla inmultirii si impartirii in asa fel incat sa fie pe lungime ca plansa cum ar veni plansa pe verticală nu pe orizontală cum este acum, dar nu imi da voie ma puteti ajuta trimitandu mi pe email acele trenulete in format word poate asa le voi rearanja. multumesc

  Răspunde
  1. carmen.deac (autor) -

   Buna ziua,

   Trenuletul nu a fost facut in word ci in program de grafica. Asa cum am discutat la telefon va rog sa imi trimiteti o schita la cum va doriti sa fie plansa si vom face noi plansa pentru a va fi usor sa o folositi la scoala.

   Multumesc

   Carmen

   Răspunde
 5. Iordache Vivi -

  Buna ziua!
  M ar interesa si pe mine un trenulet pe ale caror vagoane sa fie clasa unitatilor si clasa miilor.La clasa miilor, doar ordinul unitatilor.Cum trebuie si ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia trenuletului?
  Multumesc!

  Răspunde
  1. Alin -

   Buna ziua.

   Incercam ca in decursul saptamanii viitoare sa realizam grafica pentru aceste vagoane si sa o postam pe site pentru a o putea descarca.

   Un gand bun.

   Răspunde
 6. dadana_bibi -

  Puteti va rog, sa imi trimite’i si mie pe mail sau sa postati aici trenulețul gol, astfel incat sa poata comăpleta elevii cate o informatie pe fiecare locomotiva/vagon?

  Răspunde
  1. Alin -

   Buna ziua doamna Dana,

   Am vazut cu intarziere mesajul dvs. Ne cerem scuze. Le vom face in decursul saptamanii urmatoare in caz ca veti mai avea nevoie pentru urmatorul an scolar.

   Un gand bun

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *