Dovlecei pane cu branza de burduf

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • Pesmet
  • Ulei
  • Sare si piper
  • Branza de burduf

Pasi:

  • Curatam dovlecei si ii taiem rondele
  • Piperam si saram si lasam 30 de minute sa stea
  • Batem 2 oua
  • Intr-o farfurie punem pesmetul
  • Punem ulei in tigaie si punem la aragaz
  • Rugam manutele copiilor sa dea dovlecei prin ou si pesmet si apoi ii punem noi in uleiul incins.
  • Cand sunt copti intoarcem pe celalata parte.
  • Scoatem dovlecei pe o farfurie pe care am pus un servetel care va absorbii uleiu-ul, apoi ii mutam pe o alta farfurie si punem deasupra branza de burduf.

 

Pofta buna!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *